U10 speelt beter en beter!

Boxtel, zondag 13 oktober 2019 – Vandaag kregen we Vlijmscherp op bezoek. Zij konden maar over 5 spelers beschikken terwijl wij met aanvulling van Jens en Kian, die zijn eerste wedstrijd speelde, 10 kids op de bank hadden zitten.

De laatste weken zijn we beter en beter gaan spelen, maar toch duurde het deze wedstrijd zeker 3 periodes voordat we in de wedstrijd kwamen.
In de eerste helft waren het vooral Jasper en Jens die aanvallend ervoor zorgden dat we bij rust toch al 16 punten op het scorebord hadden staan.

In de 2e helft was iedereen beter bij de les en kwamen we allemaal beter aan bod. Martin en Levi scoorden beiden 2x, Ryan pakte mooie rebounds, Tijme wist een paar keer de bal te stealen en iedereen werkte knetterhard om het de tegenstander nog knap lastig te maken.
Helaas kon Vlijmen het op snelheid en door een betere afronding toch van ons winnen. Gelukkig mocht dit de pret niet drukken, want met weer een nieuw record van 35 punten kwam iedereen toch blij het veld af. Wat een toppertjes!
Eindstand 35-49.

Nu kan iedereen genieten van de herfstvakantie en wat basketbalrust, want de eerstvolgende wedstrijd is pas weer op 3 november, uit in Rosmalen.