Scoor voor je Club en help JRC

JRC doet mee met de spaaractie Scoor voor je Club! We hebben nu onze eigen ‘JRC Boxtel Digitale Clubkaart’ met daarop een Club Spaarpot en een Persoonlijke Spaarpot.

Je kunt het hele jaar door scoren voor onze club én voor jezelf. Bijvoorbeeld voor je eigen contributie, voor het goede doel en nog veel meer. Scoren doe je heel simpel door aankopen te doen bij lokale Scoor voor je Club Partners. Elke partner beslist zelf met welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt scoren.

Meedoen is heel eenvoudig.

1. Ga naar www.scoorvoorjeclub.nl om onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacyvriendelijke kaarten app Dappre (dappre.com). In Dappre kun je zien wat je bij welke partners in de buurt kunt scoren en hoe je spaarpotten zich als vanzelf vullen!
2. Om automatisch bedragen in je spaarpotten te ontvangen, koppel je eenvoudig en veilig jouw spaarpotten aan je eigen betaalrekening(en).
3. Reken af bij Scoor voor je Club Partners door te pinnen (er hoeven geen pasjes gescand te worden) en je spaart helemaal automatisch voor onze club en voor jezelf!

Koop lokaal, steun onze club en spaar voor jezelf. Wij doen mee, jij ook?

JRC Boxtel doet mee met Scoor voor je Club omdat dit een manier is om zonder gedoe extra inkomsten te verwerven voor de club, maar ook voor jezelf en voor lokale ondernemers.

Ben je ondernemer, dan is het zeker leuk om mee te doen. Doordat leden en fans aankopen doen bij ondernemers die Scoor voor je Club Partner zijn, helpen zij elkaar en natuurlijk JRC.

Alvast bedankt en veel plezier met scoren!

Het bestuur