Ruime overwinning voor JRC U12-2

Zondag 17 november kreeg U12-2 het team OBCX12-3 uit Oss op bezoek. De uitwedstrijd in Oss hadden we ruimschoots gewonnen, dus de verwachtingen waren hoog. Na een goede warming-up stonden we klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

Fanatiek als altijd gaan we de eerste periode in. Helaas verloopt het spel moeizaam waardoor we niet tot scoren komen. We laten de tegenstander te makkelijk de bal onderscheppen. Deze periode sluiten we dan ook af met 2-2. Door de coach worden de kinderen even toegesproken, want zowel aanvallend als verdedigend kan er wel een tandje bij. Dat laten ze ook zien! De bal valt wat vaker door het netje en de tegenstander heeft moeite met scoren. Met de rust is de stand 19-4 in het voordeel van JRC.

Na de rust beginnen we sterk. We spelen goed over naar elkaar waardoor de ballen onder de ring goed afgemaakt kunnen worden. Verdedigend staan we ook ons mannetje. Hierdoor hebben we veel steals en dat was te zien op het scorebord! Eindstand 51-6. De twee punten blijven in Boxtel!

Meer foto’s op Boxteldigitaal.nl