Nieuwe website!

Beste leden,

Al lange tijd voldeed onze ‘oude’ website niet meer aan de standaard die we tegenwoordig gewend zijn. Maar als je website aan wil pakken moet je dit goed doen, met de juiste partners, een plan en toekomst gericht. Een website is immers de entree van de vereniging.

Onze oude website was op het gebied van informatie geen slechte website, alle informatie die je nodig had kon je er vinden, maar was de opbouw en de locatie van de informatie niet overzichtelijk. Tim Durlinger (onze site beheerder en tekstschrijver van beroep) heeft de website altijd trouw gevuld, maar de mogelijkheden in de layout maakte het niet gemakkelijk de teksten aantrekkelijk en logisch te plaatsen.

In het voorjaar werd in het bestuur besloten om de website grondig aan te pakken en al snel kwamen we uit bij Webbick, het bedrijf van Danny van Duikeren, speler van heren 2. In samenwerking met Steven Besuijen, vanuit het bestuur en Tim Durlinger, website beheerder is het plan gemaakt en zijn we over gegaan tot actie. De website moet de plek zijn waar je gemakkelijk bruikbare informatie kan ophalen, in combinatie met nieuws.

Naast de nieuwe website zijn we ook druk bezig met een verfrissend logo van JRC. Het logo zal niet volledig veranderen, maar een beetje dynamischer mag wel. Op de nieuwe website zie je een tijdelijke afbeelding. Dit is NIET het nieuwe logo. Deze zal spoedig volgen.

Als slager die zijn eigen vlees keurt, zijn wij ontzettend trots op het resultaat. De nieuwe website voldoet aan alle wensen en is naast informatief een aantrekkelijke website voor nieuwsberichten. Het is dan ook een oproep om leuke nieuwtjes, wedstrijdverslagen en foto’s te delen!

www.webbick.nl / www.textim.nl