JRC U10 is kampioen!

JRC U10 speelde zaterdag 20 april de laatste wedstrijd van het seizoen, Het was erop of onder, dit was onze kans om het seizoen af te sluiten met een kampioensbeker. We staan 1ste, maar als we de wedstrijd verliezen, worden we 2de op basis van een onderling resultaat van 3 punten.

We vertrekken deze zaterdagmiddag vol goede moed en met veel goede zin naar Bladel. We nemen onze eigen muziek mee om sfeer te maken in de sporthal van Bladel. Alle spelers zijn lekker aan het warmlopen op de muziek, zowel de spelers van BC Bladel als van JRC Boxtel. Onze coaches Willemijn van Lammeren en Karin van der Ven staan onder de basket de kinderen te coachen.

We zijn bijna compleet. We missen alleen helaas Adnane Al-Asady vanwege zijn vakantie. Het is tenslotte al meivakantie. We gaan scherp van start, de eerste openingsscore is van Jasper van der Struijk gevolgd door drie scores van Max van der Meijden.

In de 2de periode weten Fynn Geerts, Romaisa Mengari en Leen Rijkers geregeld de basket te vinden.

In de 3de periode zijn Jasper en Max weer lekker aan het scoren. De laatste periode van de eerste helft worden de scores gemaakt door Jasmijn van der Ven en Tessa Schellekens. Ruststand: 2-30

Teamprestatie

In de rust gaat de muziek weer lekker aan en er wordt ontspannen ingeschoten op de andere basket.

In de 5de periode gaan we door met scoren, Christabell Moses en Noor Senders weten de basket aan het begin van de tweede helft te vinden.

We zakken terug in de verdediging naar het driepuntsgebied. We hebben een royale voorsprong en proberen vanaf daar lekker te basketballen.

In de 6de periode weten Duuk van Giesbergen en Ilias Pijnenburg ook te scoren, waardoor alle spelers van het team hebben gescoord. Ze spelen echt als een team en worden daarom terecht kampioen!! Eindstand 5-42.