JRC levert vier kampioenen af

Een groot succes voor de jeugdopleiding van JRC. De voorbije weken werden maar liefst vier winterkampioenen afgeleverd: U16-1, U16-2, U16-3 en U12-1.

U16-1 mocht als eerste de beker in ontvangst nemen. Door op 3 december thuis van Migliore te winnen, werd de ploeg onbereikbaar voor de concurrentie. Uiteindelijk werd het team van coach Frank van Stiphout en Sacha Prunières ongeslagen kampioen.

Op 9 december konden zelfs drie JRC-teams de titel pakken. Als eerste lukte dat het team U12-1 van trainers/coaches Coen van der Meijden en Esther Smits, door in Hilvarenbeek bij Biks Shots te zegevieren.

Vervolgens was het de beurt aan U16-2 van coach Bas Schut en assistent Guus Durlinger. In de eigen De Braken werd de ploeg fel aangemoedigd door vele toeschouwers en wist de ploeg uiteindelijk ruim te winnen van High Five.

Een half uur later startte in Eindhoven de wedstrijd van U16-3 tegen Almonte. Ook de ploeg van trainers/coaches Sjoerd van Duijnhoven en Guido van der Klauw voldeed aan de verwachtingen. Door de winst te pakken, werd dit team uiteindelijk op doelsaldo kampioen.

Een grandioos resultaat en JRC feliciteert iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen.


JRC U12-1

JRC U16-3

JRC U16-2

JRC U16-1