JRC Boxtel tekent formeel het Brabants Basketball Convenant

Zaterdagavond was een delegatie van JRC Boxtel uitgenodigd voor een bijzondere avond in de Maaspoort Den Bosch. Heroes Den Bosch speelde de klassieker in de Dutch Basketball League tegen ZZ Leiden. Bij de opkomst van de spelers was een haag gevormd door jeugdspelers van de aangesloten verenigingen bij het Brabants Basketball Convenant. Namens JRC Boxtel stonden hier Luuk en Ymke Schellekens in het oranje van Boxtel.

Na een spectaculaire eerste helft met mooie dunks en driepunters werd in de rust het Brabants Basketball Convenant getekend door onze voorzitter Jochen Schellekens en zijn we nu officieel deelnemer van het convenant.

Ook ontzettend leuk dat tijdens de rust Willem Schut, speler van JRC Boxtel U12, op het veld werd geïnterviewd, omdat hij op school zijn spreekbeurt had gehouden over Heroes Den Bosch. Als presentje kreeg Willem een shirt van Heroes en kreeg hij de toezegging dat hij de handtekening die hij nog miste zou gaan krijgen. (Heeft Stan van den Elzen nog op jouw shirt getekend Willem?)

Als kers op de taart werd een groot spandoek onthult waar de logo’s op staan van alle betrokken clubs van het convenant. Hier staat natuurlijk het nieuwe logo van JRC ook op!

Heroes won de klassieker uiteindelijk overtuigend met 109-83. Het was een super avond!

Waarom sluit JRC Boxtel zich aan bij het convenant?

Het Brabant Basketball Convenant biedt JRC Boxtel voornamelijk voordelen. Zo kunnen we gebruik maken van:

  • Kennisdelingen vanuit Heroes en de aangesloten verenigingen. Denk aan sponsorplannen, ontwikkelingen, trainingen en clincs.
  • Aanwezigheid van de professionele spelers bij club evenementen
  • Korting voor toegangskaarten van de thuiswedstrijden van Heroes (via cashback)

JRC Boxtel spant zich in om de wedstrijden en evenementen van Heroes te promoten. Een echte WIN-WIN dus!

Mocht je vragen hebben over het convenant kan je contact opnemen met Steven Besuijen