Het nieuwe seizoen gaat nu echt beginnen!

Terwijl velen van jullie nog in de vakantiemodus zitten, lonkt toch ook het begin van het nieuwe basketbalseizoen. Nog deze maand, op 24 augustus, gaan we bij JRC echt van start!

Want eigenlijk zijn we daarmee, na alle corona-ellende, op 1 juli al begonnen. Eindelijk mochten we weer lay-ups lopen, screens zetten, rebounden en gewoon gezellig onder elkaar zijn. Door zomervakantietrips zijn de selecties nu uitgedund en trainingen zelfs stil komen te liggen, maar in de week van maandag 24 augustus pikken we bij JRC de draad van het seizoen 2020-2021 weer op.

Wat niet wil zeggen dat we onbezorgd de zaal weer in kunnen. Corona ligt nog altijd op de loer. Dus moeten we rekeningen blijven houden met de regels die in de sporthal onverminderd van kracht blijven. Op deze poster zie je welke dat zijn.

Op deze website van de basketbalbond NBB staan altijd de actuele updates betreft corona in combinatie met basketbal in de zaal: https://www.basketball.nl/competities/competitiezaken/coronavirus/

Op de Teams-pagina van JRC vind je de meest recente informatie over jouw team, zoals de teamindeling en trainingstijd(en).

We wensen je heel veel plezier bij de start van het nieuwe seizoen!