FF voorstellen VS1: Nicki Ackermans

Team: JRC Vrouwen Senioren 1

Positie: forward (Ja, dat weet ik zeker. Nee, ook nooit center geweest.)

Waar heb je gespeeld?: Van mijn 6de tot mijn 15de bij WSC Waalwijk, waar ik kennismaakte met de Stoetzertjes. Toen (nee niet daardoor ;-)) ben ik overgestapt naar Almonte Eindhoven, om vervolgens als student even te gaan volleyballen in Tilburg en via BC Oirschot JRC Boxtel binnen te stappen.

Getraind: Ik kan me vaag herinneren u10 te hebben getraind en -coacht toen ik 14/15 was.

Relatie: Ja, met Luuk.

Werk/studie: Afgestudeerd aan de Medische Psychologie Master in Tilburg en nu ruim twee jaar werkzaam bij PSION als een soort arbeidspsycholoog, wat me ontzettend goed bevalt!

Favoriet basketbalteam: Ik word verbannen uit de familie als ik niet voor het Ackermans-team ga.

Favoriete basketbalspeler: De meeste kijkuren spendeer ik in ieder geval aan mijn broertje, en MS1’s tegenstander van afgelopen seizoen, Sander.

Favoriet boek: Onze vakantiefotoboeken verslaan al mijn gelezen boeken.

Favoriete tv-serie: Geldt Temptation ook? Nee grapje, Game of Thrones is sowieso de enige die ik tot en met seizoen 8 fantastisch blijf vinden.

Favoriete film: Blind Sight heeft me denk ik afscheid doen nemen van mijn guilty pleasure van vroeger: Grease.

Favoriete artiest: Na het concert van zondag zou ik nu tot mijn eigen verbazing PINK zeggen, maar ik ben het met Wiekske eens dat ons team in de kleedkamer zelfs daar nauwelijks voor onderdoet.

Favoriet vakantieland: Zuid-Afrika en Vietnam gaan gelijk op.

Favoriet gerecht: Soep kun je me oprecht voor wakker maken. (Ja, dat is inderdaad een beetje gek.) Frietjes op zondag is ook top. Andere hobby’s: Beachvolleybal, knuffelen met Dani en al het gebruikelijke.

Wat vind je leuk aan JRC?: Sowieso het warme welkom van ons team gevolgd door de club, de activiteiten, de kantine en niet te vergeten: de marters die je nog even komen begroeten op de terugweg. Eigenlijk alles dus wel, behalve dan het bouwjaar van de sporthal en de baskets.

Wat wil je verder nog kwijt?: Ik heb momenteel niets in de aanbieding.

De vraag van Wiekske was: Je bent sinds dit jaar ons team komen versterken. Hoe vond je het in ons team het afgelopen jaar?
Ik vond dit oprecht een van m’n leukste basketbalseizoenen door het warme onthaal, het fanatisme en de activiteiten ernaast. Wist niet dat naar de top risen ook nog zo gezellig kon zijn!

Dan wil ik graag nog een vraag stellen aan Hanne: Waar komt jullie huisbijnaam ‘De kleine beek’ vandaan en vind je die ook bij jou/jullie passen?