-De Grote Clubactie:

Beste leden,

Even een berichtje aan de start van het seizoen 2014-2015.

Voor de leden die bij de ALV in juli waren geen verrassing: Om JRC voor de toekomst financieel gezond te houden en ambities te kunnen verwezenlijken is actie nodig! Gedurende dit jubileumjaar wordt een beroep op jullie gedaan om ons hierbij te helpen.

Dit jaar doet JRC Boxtel onder andere mee aan de Grote Clubactie. Vele verenigingen gaan ons al jaren voor met groot succes! Wat is er mooier dan in het jaar waarin JRC Boxtel 50 jaar bestaat, ook deel te nemen aan deze actie.
JRC Boxtel streeft er naar om nu, maar ook in de toekomst een club te zijn waar iedereen met plezier en ambitie kan basketballen. Hiervoor zijn o.a. goed opgeleide trainers en goede materialen nodig. Door deel te nemen aan de Grote Clubactie willen we hier gezamenlijk extra geld voor verdienen.

Wat zit er in voor onze club, de kopers en voor jou?
Van ieder verkocht lot à €3, gaat minimaal €2,- direct de clubkas in. Als iedereen zijn of haar uiterste best doet om zoveel mogelijk loten te verkopen, kunnen we een mooi bedrag ophalen.

Voor de koper zijn er mooie prijzen te winnen, variërend van waardebonnen voor een dagje uit of vakantie, tot de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro!

Voor jou als lid van JRC Boxtel valt er ook wat te winnen:
Van ieder lot dat je als jeugdspeler verkoopt, gaat € 0,40 direct je eigen portemonnee in. Zo kun je ook zelf een mooi zakcentje verdienen met deze actie. Daarnaast worden onder alle verkopers een aantal prijzen verloot, mede mogelijk gemaakt door www.horloge.com.

Voor de seniorenteams zijn er 3 superloten* om te verkopen. Hiermee maken we als club kans op een clubfeest t.w.v. 5000 euro! Daarnaast zijn er twee boekjes per team besteld om reguliere loten te (ver)kopen.
De winnaars van de prijzen zullen na het sluiten van de actie bekend gemaakt worden.
Jullie horen snel weer meer van ons!

Fenna Schalkwijk en Kim de Winter (DS2)

NB: na een ongetwijfeld succesvolle Grote Clubactie willen we kijken op welke manier nog meer actie ondernomen kan worden. Heb je hierover zelf een goed en/of origineel idee, schroom dan niet om het ons te laten weten.

* Een superlot is een pakket van 50 loten; deze kun je bijvoorbeeld aan sponsoren of bedrijven verkopen