Black Eagles zomeravondcompetitie 2012

Black eagles organiseert voor de tweede keer op 3 donderdagavonden op 31 mei, 7 en 14 juni 2012 een unieke zomeravondcompetitie voor senioren (22 plus). De avonden beginnen om 19.00  uur  en de wedstrijden zullen tot ongeveer 21.30 uur duren.

Het is een open toernooi, dus ook niet leden van Black Eagles kunnen zich inschrijven.

Vlakbij sporthal de hazelaar ligt een openbaar sportveld van kunstgras met daarin twee volwaardige basketbalvelden. Voordat het kunstgrasveld is geplaatst is er door Black Eagles uitgeprobeerd op deze ondergrond te basketballen. Dit bleek een prima ondergrond te zijn en momenteel wordt er al volop op gebasketbald.

Het adres van dit veld is; TM Kortenhorstlaan 4 in Rosmalen. (naast scholengemeenschap de Rodenborch)

De competitie zal drie donderdagavonden duren en ieder team zal gegarandeerd twee wedstrijden op een avond spelen in een 5 tegen 5 competitie. De kosten zijn €6,00  per persoon. De tegenprestatie hiervoor  is;

  • 3 avonden gegarandeerd 2 wedstrijdjes basketballen
  • Aandenken voor het meedoen aan dit toernooi
  • In Sportfoyer de Hazelaar ( ernaast)  gelegenheid, om daar nog even de derde helft te beleven.

Wil je meedoen, schrijf je in via evenementen@blackeagles.nl

Je meldt je aan als team en geeft  bij de inschrijving, de naam van het team, het aantal deelnemers van het team en het niveau van je team; prestatief of recreatief

Betalen

belangrijk is om het inschrijfgeld overgemaakt te hebben op het volgende rekeningnummer; 748.225.706, tnv. PHR Dentz-van Breugel.

De inschrijving is pas geldig  als ook het inschrijfgeld is betaald voor het hele team.

Wij spelen op twee hele velden en willen twee wedstrijden per team garanderen. Vandaar dat het aantal deelnemende teams gelimiteerd is. De volgorde van inschrijving geldt en  ook de volgende regel; vol is vol.

De contactpersoon zal middels de mail op de hoogte gehouden worden van het spelschema en de spelregels

Mochten er vragen zijn mail of bel naar Rob Toonen;

robtoonen@kpnplanet.nl, telefoonnummer 073-5210806