Afsluiting seizoen 2020-2021

Dit voorbije basketbalseizoen is helaas anders gelopen dan normaal. Om de leden een beetje tegemoet te komen, hebben we het seizoen verlengd. Dit betekent dat de trainingen t/m 30 juni georganiseerd worden door de trainers. Maar mocht je als team in juli door willen trainen, dan kun je zelf contact opnemen met sportcomplex De Braken om het zaaltje (zie hieronder) te reserveren. De kosten hiervan worden wel door JRC betaald!

Voor het nieuwe seizoen hebben jullie recent de teamindeling ontvangen van de Technische Commissie. Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn, neem dan contact op met het TC.

Andere zaal

Zoals velen van jullie gemerkt zullen hebben, is De Braken op dit moment een corona-priklocatie. Het is helaas nog onbekend hoe lang De Braken dat nog blijft. Voorlopig kunnen we niet in de grote hal spelen, waar we normaal trainen. Gelukkig kunnen we (voor nu) wel met een beperkte groep gebruik maken van de kleine zaal in De Braken. Echter is dit zaaltje niet voldoende om alle teams te kunnen laten trainen in het nieuwe seizoen. Het bestuur is daarom, in samenwerking met de TC, druk bezig om zowel voor trainingen als voor wedstrijden geschikte tijdelijke alternatieven te vinden. Zodra hier meer over bekend is, laten we dat weten.

JRC heeft ook nog een aantal openstaande vacatures. Onze club kan namelijk wel extra handjes gebruiken! Mocht je iets anders voor de club willen doen, of mocht je vragen of opmerkingen hebben over bovenstaande, neem dan gerust contact met ons op!

Ledenvergadering

Tot slot, in september wordt er een algemene ledenvergadering georganiseerd om het afgelopen seizoen af te sluiten. Te zijner tijd ontvangen jullie hiervoor een uitnodiging.

Alvast een fijne zomervakantie gewenst en we hopen jullie in het nieuwe seizoen weer te zien.

Bestuur JRC-Boxtel